Televize Nova využila začátek letních prázdnin k proměně svojí placené videotéky Voyo.cz

14. červenec 2020

Voyo.cz nabízí kombinaci původního obsahu skupinu Nova a streaming jejich kanálů s akvizičními tituly, a to ať už se jedná o filmy nebo seriály. Služba funguje na bázi měsíčního předplatného.

V úterý 7. července se placená videotéka Voyo.cz, kterou provozuje mediální skupina Nova, představila ve zcela nové podobě. Stejnojmenná komerční televize tak využila k tomuto kroku divácky klidné období, aby případně vychytala i možné chyby. Jednu ze změn zaznamenají předplatitelé už při samotném přihlašování. K němu neslouží dosavadní uživatelské jméno, ale nově je to e-mailová adresa. Kromě klasického webového rozhraní a mobilních aplikací služba funguje i v televizorech s internetem, podpora je připravena i pro Android TV a do budoucna i Apple TV. Další detaily zveřejnila Nova na speciální stránce.

Videotéku Voyo.cz provozuje Nova již téměř deset let. Poprvé se s ní mohli uživatelé seznámit v lednu 2011. Voyo.cz nabízí kombinaci archivu pořadů skupiny Nova s akvizičními filmy a seriály. Služba nabízí i streaming kanálů Novy včetně Markízy International. Stávající počet předplatitelů provozovatel nesděluje. V minulých letech se dlouhodobě pohyboval v řádu nízkých desítek tisíc. Proměna služby právě v současné době není nijak překvapivá, protože na trhu na tomto poli vládne ostrý souboj o zákazníky. Oslovit se je snaží na svých platformách američtí giganti Netflix, HBO nebo Apple. V pozadí zůstává například Amazon.

autor: lukpo
Spustit audio

Související