Lounge TV 4K se představila s upravenou verzí loga

20. srpen 2019

První česká stanice v Ultra HD rozlišení je k dispozici ve volné distribuci prostřednictvím satelitní pozice 30 stupňů západně, družice Hotbird. Coby ochutnávku mohou tento kanál sledovat i klienti on-line služby Kuki.

Lounge TV 4K, první český tematický kanál dostupný na trhu pro operátory v rozlišení Ultra HD, se představil s upravenou verzí loga. Tato změna je pouze kosmetická, ale divák ji zaznamená na první pohled. Dodatek 4K, který odpovídal původně velikostí písmenu L, byl nyní zmenšen na přibližně třetinovou velikost. Vedle loga tak nyní spíše tento symbol působí jako piktogram. Označení Lounge TV se nezměnilo, v původní podobě zůstává i ohraničené písmeno L.

Ukázka z vysílání Lounge TV 4K

První česká stanice v Ultra HD rozlišení je k dispozici ve volné distribuci prostřednictvím satelitní pozice 30 stupňů západně, družice Hotbird. Díky tomuto umístění je bohužel pro většinu diváků tato stanice nedostupná. Důvodem jsou bez pochyby zejména distribuční náklady. Oproti satelitům Astra na pozicích 23,5 a 19,2 stupně východně je cena nižší. Coby ochutnávku mohou kanál Lounge TV 4K aktuálně sledovat i klienti on-line služby Kuki.

autor: lukpo
Spustit audio

Související