Majitel operátora Skylink zredukoval u stanice Nautical Channel počet jazykových stop

24. březen 2021

Místo dosavadních pěti jazykových stop jsou nově u stanice Nautical Channel v satelitní službě Skylink k dispozici pouze dvě, a to anglická a francouzská, případně volitelné titulky v řečtině. Německé, italské a ruské audio bylo odpojeno.

Stanice Nautical Channel je dostupná v nabídce operátora Skylink bez lokalizace, a to nejen ve formě audia, ale také titulků, a to přesto, že stanice už je jeho klientům k dispozici sedmým rokem. Důvodem této skutečnosti je fakt, že skupina Canal+ (dříve M7 Group), která tuto platformu vlastní, je samotným distributorem programu. Zajišťuje tak šíření kanálu z družice a signál dává k dispozici i dalším operátorům. V anglickém znění je program Nautical Channel šířen také z pozice 9 stupňů východně, družice Eutelsat 9B.

Skylink představuje Nautical Channel HD jako jediný televizní program na světě, který se věnuje námořním sportům a nabízí divákům pohled na plachtění, surfování a další témata související s životem na vodě. „Na své si přijdou milovníci motorových člunů a luxusních jachet, ale také obdivovatelé oceánů. Zkrátka ani nepřijdou nadšenci a fanoušci nejrůznějších sportovních akci jako jsou America's World World Series, World Surf League Tour nebo Mistrovství světa IKA Kiteboarding,“ uvádí Skylink. Stanice vysílá 24 hodin denně.

autor: lukpo
Spustit audio

Související