Majitel Skylinku už nechce cílit čistě na satelitní televizi, klíčové je pro něj hybridní řešení

5. říjen 2018

M7 Group jmenovala v uplynulých dnech nového manažera, který přináší v této oblasti bohaté zkušenosti ze společnosti Discovery.

Majitel satelitní služby Skylink, společnost M7 Group, si je vědoma rostoucích nároků diváků placené televize. Skylink i další operátoři v rodině zmíněné skupiny už nebudou cílit pouze na zájemce o satelitní nabídku, ale do budoucna chce klientům jako standard nabízet hybridní řešení, tedy možnost distribuce signálu prostřednictvím družice a internetu. To potvrzuje i aktuální krok M7 Group, které je angažování nového klíčového manažera.

Od října byl jmenován ředitelem sekce OTT Europe, tedy nelineárního vysílání pro Evropu, jmenován Mertijn de Nooijer. Ten přichází do M7 Group s bohatými zkušenostmi ze společnosti Discovery, kde měl na starosti distribuci a rozvoj firmy v regionu západní Evropy a Skandinávie. Jmenování Mertijna de Nooijera potvrzuje podle M7 ambici posilovat hybridní model, který kombinuje výhody lineární televize a poptávku spotřebitelů po interaktivní nabídce a obsahu na vyžádání prostřednictvím OTT.

„Velmi nás těší jmenování Mertijna. Má hluboké znalosti na mezinárodní mediální scéně a přináší do naší skupiny spoustu zkušeností s tradiční i novou distribucí digitálního obsahu. Mertijn má navíc vynikající zkušenosti s vyjednáváním víceúčelových licencí. Jsem si jist, že bude schopen posílit naše podnikání a přejeme mu nadále úspěchy v jeho nové roli,“ konstatoval Stefano Colombo, viceprezident skupiny M7.

autor: lukpo
Spustit audio

Související