Mezinárodní olympijský výbor kompenzuje absenci Her, on-line nabízí další dva streamy

18. květen 2020

Diváci platformy Olympic Channel mohou kromě stejnojmenného streamu sledovat i dva speciální kanály - Olympic Ceremonies Channel a Classic Finals Channel.

Letní olympijské hry v Tokiu se letos konat nebudou, sportovní fanoušci ovšem o dech beroucí momenty a okamžiky plné napětí nepřijdou, alespoň ne ze záznamu. Mezinárodní olympijský výbor si pro sportovní fanoušky připravil speciální obsah na webu on-line platformy Olympic Chanel. Kromě stejnojmenného programu, který již vysílá delší dobu, se zde před několika týdny objevily streamy Olympic Ceremonies Channel a Classic Finals Channel.

On-line platformu Olympic Channel je možné bez problémů využívat i na území České republiky a Slovenska, a to vzhledem k tomu, že se jedná o původní obsah s mezinárodními právy. Přesto, že bezplatná internetová služba podporuje několik jazyků, čeština bohužel mezi nimi chybí. Kromě angličtiny je zde k dispozici například čínština, japonština, ruština, portugalština, španělština nebo němčina. On-line platforma má i svou vlastní aplikaci v Apple TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související