Mňam TV pokračuje v satelitní distribuci. Otázkou je, na jak dlouho

6. listopad 2017

Nejočekávanějším projektem společnost S&P Broadcasting, za níž Pál Milkovics stojí, měla být zpravodajská televize z24, která nakonec o licenci vůbec nepožádala.

Maďarský podnikatel Pál Milkovics pokračuje v překvapivých rozhodnutích týkajících se distribuce kanálů Mňam TV a Mňau TV. Milkovics minulý týden prostřednictvím tiskové zprávy oznámil, že první zmiňovaná televize nebude od středy 1. listopadu dostupná na orbitu. Nakonec se tak ale nestalo, Mňam TV vysílá na satelitu i nadále. „S provozovatelem jsme se dohodli na prodloužení smlouvy,“ uvedl bez bližších podrobností Jaromír Glisník z M7 Group.

Nejočekávanějším projektem společnost S&P Broadcasting, za níž Pál Milkovics stojí, měla být zpravodajská televize z24, jejíž spuštění oznámil maďarský podnikatel v první polovině letošního roku na tiskové konferenci za účasti Vladimíra Železného. Ten figuroval v celém projektu jako partner a konzultant. Milkovics o licenci pro z24 nakonec nepožádal. Ve vyjádření pro média později oznámil, že projekt by chtěl rozjet v příštím roce, poprvé o něm přitom promluvil už loni v létě. S&P Broadcasting před několika týdny získala licenci pro nový projekt Kutil TV. Televize musí ze zákona odstartovat do 360 dnů, nebo o oprávnění přijde.

autor: lukpo
Spustit audio