Mňau TV omezila od září pokrytí, dostupná je jen z některých vysílačů multiplexu 4

1. září 2016

Provozovatel stanice sdělil, že se k tomuto kroku rozhodl po prostudování statistik sledovanosti. Zůstává jen v regionech s nejvyšším zásahem.

Stanice Mňau TV, jejímž provozovatelem je společnost CE Media, omezila od 1. září svou přítomnost v multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Program je v tuto chvíli dostupný pouze z některých terestrických vysílačů. Mňau TV mohou v tuto chvíli nadále sledovat obyvatelé Prahy, středních Čech, východních Čech a krajů Vysočina a Ústeckého. V dalších oblastech bylo působení tohoto programu omezeného na kabelové a IPTV operátory.

„Po detailnějším prostudování statistik sledovanosti se na základě výsledků přesune DVB-T pokrytí Mňau TV od 1. září z celorepublikového pouze do vybraných regionů s nejvyšší sledovaností,“ sdělila webu Digitální rádio Naďa Fidrmucová, ředitelka operací ve společnosti CE Media, pod níž spadají televize Mňau a Mňam. Stejně jako Mňam TV i tato stanice vstupuje do hlavní televizní sezóny s novinkami. Tou hlavní je nová identita. Mňau TV opustí jarní a letní barevné kombinace a volí nový layout pro podzimní a zimní období. Programová nabídka zachová původní koncepci 12 tematických kategorií a bude ještě více využívat videa přímo od českých a slovenských diváků.

autor: lukpo
Spustit audio