Na český a slovenský trh by se mohly dostat nové stanice pro dospělé publikum

9. říjen 2017

Firma MG Global Entertainment sebe sama charakterizuje jako celosvětového lídra na poli digitálního vysílání v oblasti obsahu pro dospělé publikum.

Americká společnost MG Global Entertainment, která stojí v České republice a na Slovensku za dobře známými erotickými kanály Brazzers TV Europe a Reality Kings TV, uvažuje o možných změnách v portfoliu svých programů. Na náš trh by se tak mohly dostat nové stanice určené pro dospělé publikum. Jde konkrétně o Babes TV a Bang U. Plánovaný krok by souvisel s přehodnocením stávajícího programového portfolia.

MG Global Entertainment sebe sama charakterizuje jako celosvětového lídra na poli digitálního vysílání v oblasti obsahu pro dospělé publikum. Firma nabízí svůj obsah na všech platformách a operátorům dává možnost nasazení obsahu se zpětným zhlédnutím, případně formou knihoven s obsahem videa na vyžádání (VOD). Stanice Bang U je k dispozici na několika satelitech (viz Lyngsat), na našem území je ale v tuto chvíli nedostupná. V nabídce ji má například DirecTV USA, jedna z nejznámějších platforem působících na orbitu.

autor: lukpo
Spustit audio