Na český a slovenský trh vstupuje nová placená televize Body in Balance

4. říjen 2018

Program má být určený zejména pro diváky, kteří se zajímají o zdravý životní styl nebo stravování. Pro slovenský trh je již připravená jeho lokalizace.

Od září je operátorům v České republice a na Slovensku dostupný nový placený kanál Body in Balance. Jak z názvu stanice vyplývá, jako jediný z programů působících v našem regionu, je zaměřený na zdraví a kondici, který navíc nabídne lokální obsah. Stanice vysílá 24 hodin denně, od tohoto kvartálu bude navíc lokalizovaná do slovenštiny. Body in Balance disponuje jak možností poskytování videa na vyžádání (VOD), tak je připravený pro zpětné zhlédnutí.

Co se týká programové skladby stanice, zaměřuje se zejména na zdravý životní styl, stravování nebo trénování mysli a pozornosti. Na českém trhu bude tuto stanici zastupovat společnost Channels, která již jedná s operátory například za National Geographic, Disney Channel nebo erotické stanice Brazzers TV Europe a Reality Kings. Snazšímu vstupu do nabídek tuzemských operátorů by měla programu pomocí jak potvrzená slovenská lokalizace, tak i právě snaha o tvorbu lokálního obsahu. Stanice je dostupná přes IP, případně satelit Eutelsat 16A.

autor: lukpo
Spustit audio

Související