Na internetu vysíláte bez licence, upozorňuje televizi Harmonie RRTV

30. leden 2017

Televize se chtěla zaměřit zejména na starší publikum a nabrala některé známé tváře. V jejím týmu se objevila například Petra Černocká nebo Milan Drobný.

Česká stanice TV Harmonie provozuje na oficiálním webu www.harmonietv.eu živý stream svého programu, aniž by k tomu byla oprávněna. Na možné porušení licenčních podmínek upozornila minulý týden jejího provozovatele, společnost CoopTV, telekomunikační družstvo, Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Firma má nyní podle regulátora patnáct dnů na nápravu ode dne doručení tohoto rozhodnutí.

Rada chce po společnosti CoopTV, telekomunikační družstvo, zároveň vysvětlení, jaké je její aktuální pokrytí signálem. Provozovatel Harmonie TV se mohl podle ní dopustit neoznámení skutečnosti případných změn. Stanice měla v minulosti velké plány. Její šéf Jiří Heger před několika lety věštil televizi světlou budoucnost. Televize se chtěla zaměřit zejména na starší publikum a nabrala některé známé tváře. V jejím týmu se objevila například Petra Černocká nebo Milan Drobný, s nimiž vyráběla nízkonákladové zábavné pořady formou diskusí s hosty. Televize relativně krátce šířila svůj signál i v pražské Regionální síti 4. V posledních přibližně dvou letech jsou aktivity stanice v útlumu.

autor: lukpo
Spustit audio