Na veletrhu CES bylo představeno logo 4K HDR Ultra HD

12. leden 2017

„Spotřebitelé jsou ochotni zaplatit více a více peněz pro získání nejlepších zábavních systémů, ale potřebují pomoci v tom, aby zvolili správně,“ uvádí autor známky, firma Eurofins Digital Testing.

Logo, které umožní zákazníkům se snadno zorientovat při hledání vhodného televizoru do jejich domácnosti, jež splňuje z hlediska obrazové kvality nejvyšší požadavky, představila na veletrhu CES v Las Vegas společnost Eurofins Digital Testing. Informaci přinesly weby Broadband TV News a Digital TV Europe. Jak z tohoto loga vyplývá, televizory, které prošly testováním, musí podporovat nejen formát Ultra HD, ale i vysoký dynamický rozsah HDR.

„Spotřebitelé jsou ochotni zaplatit více a více peněz pro získání nejlepších zábavních systémů, ale potřebují pomoci v tom, aby zvolili správně. Je velmi důležité, aby si spotřebitelé byli jisti, že jejich televizor není jen velký displej, ale bude schopen zobrazit HDR obsah, který přichází z celé řady zdrojů, mimo jiné prostřednictvím vysílání, nelineárních služeb nebo skrze HDMI,“ konstatoval Tim Morgan, výkonný ředitel Eurofins Digital Testing UK.

autor: lukpo
Spustit audio