Nejposlouchanější digitální stanice Rádio Junior se o víkendu otevře posluchačům

5. září 2016

Podle posledního Radioprojektu, průzkumu oblíbenosti českých rádií, který byl zveřejněn začátkem minulého měsíce, ladí denně okruh osm tisíc lidí.

V sobotu 10. září se otevřou dveře do dětského vysílání Českého rozhlasu. Nejposlouchanější digitální stanice veřejnoprávního média, tedy Rádio Junior, dá nahlédnout do svého zákulisí. Moderátoři ukážou dětem odkud, a jak se vysílá a o zábavu se kromě maskota stanice Ušouna Rušouna postará Michal Nesvadba, Magdalena Reifová nebo kapela Pískomil se vrací. Svou účast přislíbil i kouzelník Richard Nedvěd. Program bude probíhat od desáté do osmnácté hodiny.

Rádio Junior se drží trvale na špici nejposlouchanějších digitálních stanic Českého rozhlasu. Podle posledního Radioprojektu, průzkumu oblíbenosti českých rádií, který byl zveřejněn začátkem minulého měsíce, ladí denně Junior osm tisíc lidí, což bylo o tisícovku méně než za období Q4/2015 a Q1/2016. Junior si ale drží velmi vysokou oblíbenost v rámci týdenních dat. Tady poslech digitálního okruhu deklarovalo sedmadvacet tisíc lidí. Druhou nejposlouchanější stanici Českého rozhlasu z této kategorie je Rádio Wave. Denně si ho pustí sedm tisíc lidí, týdně osmnáct tisíc.

autor: lukpo
Spustit audio