Největší IPTV služba O2TV má novou mobilní aplikaci, kopíruje Moje menu

25. červen 2018

Cílem nově uvedené aplikace bylo ji přizpůsobit všem platformám, na kterých lze službu využívat.

Společnost O2 Czech Republic dnes představila zcela novou verzi své mobilní aplikace pro využívání IPTV služby O2TV, která je největší platformou tohoto druhu na trhu. Aplikace je nyní po grafické stránce velmi podobná nabídce Moje menu, které již uživatelé znají z prostředí set-top boxů. Aplikaci vyvinul operátor ve spolupráci s firmou Etnetera. Zákazníci mohou očekávat menu sjednocené s webovým a televizním rozhraním.

Zahrnuto je i jednoduché vyhledávání pořadů a zpětné zhlédnutí až v délce sedmi dnů. Nechybí ani uložení vlastních nahrávek na 30 dní. Kromě toho je připraven rychlejší přehrávač s vylepšeným ovládáním a moderním vzhledem. Nechybí ani nová maticová verze televizního programu. „Navíc ve sledování rozkoukaného pořadu teď mohou uživatelé pokračovat tam, kde naposledy skončili," upozornil Aleš Krejčí, manažer digitálních inovací společnosti O2. Aplikaci operátor průběžně monitoruje a následně zapracovává připomínky a zkušenosti uživatelů.

„V souvislosti s tím, je v aplikaci integrován systém pro zasílání zpětné vazby přímo z telefonu. Stačí tak mobilem jen zatřást a popsat, co se zákazníkovi líbí nebo naopak, co nefunguje správně," doplnil Krejčí. Cílem nově uvedené aplikace bylo ji přizpůsobit všem platformám, na kterých lze O2TV sledovat. „Snažili jsme se, aby aplikace byla nadčasová. Využili jsme proto nejmodernější programovací jazyky i design," konstatoval Miloš Felix, lídr mobilní divize společnosti Etnetera. Aplikace je dostupná v nové verzi pro operační systémy Android a iOS.

autor: lukpo
Spustit audio

Související