Největší satelitní služba u nás si zajistila smlouvu na novou satelitní kapacitu

29. listopad 2016

„Tato smlouva s SES nám umožní uspokojit stávající a rostoucí poptávku spotřebitelů po lepší kvalitě obrazu a přinese nové programy,“ slibuje vlastník operátora Skylink.

Největší česká a slovenská satelitní služba, operátor Skylink, uzavřela prostřednictvím svého vlastníka, skupiny M7 Group, víceletou dohodu s SES – telekomunikační firmou, která poskytuje kapacitu pro providery (nejen) v celé Evropě. Díky nové dohodě, která se přímo vztahu na satelitní trh střední Evropy, bude moci M7 Group šířit nové programy České televize i kanály ve vysokém rozlišení, jež do budoucna do své nabídky přidá.

Tímto krokem si chce zároveň Skylink potvrdit pozici vedoucího satelitního operátora na našem trhu se zásahem více než dvou milionů domácností. „Tato smlouva s SES nám umožní uspokojit stávající a rostoucí poptávku spotřebitelů po lepší kvalitě obrazu a přinese nové programy v České republice a na Slovensku, stejně jako nám umožní další posílení pozice v těchto vysoce konkurenčních trzích," konstatoval Hans Troelstra, výkonný ředitel společnosti M7 Group, která považuje SES za spolehlivého a roky prověřeného partnera.

autor: lukpo
Spustit audio