Německá MTV slaví dvacet let, na internetu vysílá nově zdarma bez geoblokace

7. březen 2017

Ačkoliv už jsou dnes regionální verze MTV spíše lifestylovými televizemi, nadále je pro ně důležitá i hudba. Stanice vysílají například koncertní vystoupení MTV Unplugged.

7. března, tedy právě dnes, je to dvacet let od chvíle, kdy si diváci mohli v Německu naladit poprvé tamní verzi hudebního a lifestylového kanálu MTV. Při příležitosti tohoto výročí si provozovatel stanice připravil pro diváky poměrně nečekaný dárek – bezplatné vysílání na internetu. Zájemci ho najdou na internetové adrese: http://www.mtv.de/live. Podle pozorování webu Digitální rádio není na toto vysílání (alespoň prozatím) uplatňována geoblokace.

Ačkoliv už jsou dnes regionální verze MTV spíše lifestylovými televizemi, nadále je pro ně důležitá i hudba. Diváci zde tak mohou sledovat i předávání hudebních cen MTV EMA, MTV VMA nebo koncertní vystoupení MTV Unplugged. „7.3.2017 je důležitým datem pro MTV. Dnes slavíme nejen dvacáté výročí stanice v Německu, ale také přinášíme jako první největší světovou zábavní značku prostřednictvím livestreamu,“ uvedl Mark Specht ze společnosti Viacom a doplnil: „S live streamem na mtv.de zasáhneme diváky MTV kdykoliv a kdekoliv. MTV je a bude symbolem hudby a pop kultury a těším se na řadu dalších milníků do budoucna.“

autor: lukpo
Spustit audio