Německá nekódovaná televize Anixe HD se mění na kanál se seriály

31. březen 2016

Stanice Anixe HD Serie, jak se bude program od 1. dubna jmenovat, nabídne seriály dobře známé z minulosti z kanálů mediálního domu ProSiebenSat.1.

Německá nekódovaná televize Anixe HD, kterou je možné prostřednictvím satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, zachytit v České republice, se změní od 1. dubna, tedy od zítřka, na čistě seriálový kanál. Informaci přinesly weby DWDL.de a BroadbandTVNews. Na proměnu kanálu ukazuje i webová prezentace stanice Anixe HD, která je k dispozici na: http://www.anixehd.tv/index.php?hdsd=HD. Kanál byl jedním z prvních programů, které se před lety objevily na družici v HD kvalitě. Bylo to konkrétně v květnu 2006, čili okruh slaví letos deset let od svého startu.

Stanice Anixe HD Serie, jak se bude program od 1. dubna jmenovat, nabídne seriály dobře známé z minulosti z kanálů mediálního domu ProSiebenSat.1. I diváci v České republice (a pochopitelně i na Slovensku) se mohou těšit mimo jiné na Alphateam – Die Lebensretter im OP, HeliCops – Einsatz über Berlin, Hallo Onkel Doc!, SK Kölsch a Klinikum Berlin Mitte – Leben in Bereitschaft. U nás dobře známá je také Soudkyně Stefanie. V programu se mají nadále objevovat také dokumenty, magazíny a infotainment. Stanice Anixe HD nabízí v rámci svého datového toku i hybridní vysílání HbbTV.

autor: lukpo
Spustit audio