Německá rozhlasová skupina RTL nabízí on-line už 45 tematických streamů

21. leden 2019

Cílem programové strategie je nabídnout posluchačům pestrou nabídku, která uspokojí i náročného návštěvníka některého z webů RTL.

45 streamů všech různých žánrů nabízí na webech svých rozhlasových stanic 104.6 RTL, 105.5 Spreeradio a 93.6 JAM FM skupina RTL Radio Center Berlin. Rozšíření programové nabídky označuje RTL útokem na webové streamy. V nabídce speciálních kanálů by si měl vybrat téměř každý. K dispozici je hudba od 80. let, relaxační tóny, nejnovější hity, skladby vhodné ke cvičení nebo studium. Cílem je nabídnout posluchači co největší programovou rozmanitost. 

Programovou nabídku je možné bez problémů zobrazit i na mobilních telefonech, protože na jednotlivé portály byl implementován responsivní design. Návštěvník tak nemusí přizpůsobovat stránku velikosti displeje. Odpadá navíc i nutnost instalace mobilní aplikace, pokud o ni uživatel nemá zájem. Programovou nabídku plánuje RTL nadále rozšiřovat, protože ji považuje za důležitou součást obchodní strategie. Novinka pochází z Digital Media Hub, jenž je součástí RTL.

autor: lukpo
Spustit audio

Související