Německá skupina ProSiebenSat.1 přichází u svých kanálů s personalizovaným obsahem v HbbTV

26. srpen 2019

Jedná se o nasazení doporučování personalizovaného obsahu, který bude uživateli k dispozici po přihlášení do aplikace. S novinkou bude možné pracovat i v televizním programu, jenž je přes červené tlačítko dostupný.

Německá mediální skupina ProSiebenSat.1, jejíž programy je možné sledovat na satelitu Astra a také v některých IPTV službách, přichází s další inovací na poli hybridní televize HbbTV. Jedná se o nasazení doporučování personalizovaného obsahu, který bude uživateli k dispozici po přihlášení do aplikace. Každý uživatel, jenž navíc přerušil sledování svého oblíbeného pořadu, případně ho úplně promeškal, ho najde v personalizované knihovně.

ProSiebenSat.1 hodlá s nasazenou technologií nadále pracovat a implementuje ji také jako součást televizního programu, který je taktéž součástí HbbTV. Portál dostupný pod červeným tlačítkem je pochopitelně uživatelům dostupný zcela zdarma a najdou v něm například informace z domácí i světové politiky nebo světa celebrit. Dále nechybí některé zábavní aplikace nebo hry. Veškeré inovace ProSiebenSat.1 vznikaly ve vlastní režii.

autor: lukpo
Spustit audio

Související