Německé zpravodajské kanály Bild a Welt je možné poslouchat také jako streamované audio

3. červen 2022

Mediální skupina Axel Springer uzavřela exkluzivní partnerství se streamovací službou TuneIn, která nabídne vysílání jejích zpravodajských kanálů Bild TV a Welt v audio podobě. Novinku si bohužel nemohou vyzkoušet uživatelé aplikace také v České republice, protože v obou případech je uplatněna tzv. geoblokace.

Nové streamované kanály, které jsou převedenou audio podobou známých televizních značek, najdou zájemci v aplikaci a na webovém portálu pod označením Bild TV Audio a Welt Live. Obě zpravodajské televize jsou prvními televizními stanicemi v Německu, které umožňují poslech prostřednictvím TuneIn. Ve Spojených státech ale také u našich západních sousedů nabízí služba také poslech kanálů CNN a MSNBC, oba z USA.

„Nabídky živě streamovaných kanálů Bild a Welt jsou organickým a logickým rozšířením multiplatformní strategie, kterou pro naše zpravodajské kanály sledujeme. Více než kdy jindy chtějí naši diváci a čtenáři mít přístup ke svým preferovaným mediálním značkám na všech zařízeních a ve všech formách. Dosud to bylo možné v tisku, digitálu, televizi a prostřednictvím našich podcastů,“ uvedl mj. Frank Hoffmann, výkonný ředitel WeltN24.

autor: lukpo
Spustit audio

Související