Německý výrobce Sangean přichází s komplexním řešením pro příjem audia

27. listopad 2018

Zařízení pro poslech audia kdekoliv v sobě kombinuje rozhlasový přijímač na několika kmitočtových pásmech i streamovací platformu. Neobvyklá je i podpora služby Qobuz.

Revery R4 je produktovou novinkou německé společnosti Sangean pro komplexní řešení audia v domácnosti, takzvaný multiroom systém. Výrobce umožňuje na tomto zařízení možnost poslechu digitálního rozhlasu DAB+, VKV rádia, v databázi má přes 15 tisíc internetových stanic a podporuje streamingové služby, jako je Spotify, Deezer, Tidal, Napster nebo Qobuz. Samozřejmostí je i vybavení bezdrátovým připojením Wifi v pásmech 2,4 a 5 GHz.

Kromě standardní výbavy multiroom systému disponuje Sangean Revery R4 i integrovanou nabíječkou NIMH baterií s kapacitou 1.800 mAh, 3.000 mAh a 10.000 mAh. Výrobce počítal i s ochranou proti přehřátí. Multiroom systém je možné využít také pro mobilní poslech. Součástí panelu je i barevný 2,4 palcový TFT LCD displej. K dispozici je paměť pro 3 x 10 stanic (DAB+, VKV a internet). Produktová novinka je k dispozici on-line nebo ve specializovaných obchodech s elektronikou u našich západních sousedů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související