Neplacený kanál O2TV Free aktivoval hybridní aplikaci pro chytré televizory

6. březen 2017

O2 diváka v rámci grafické informace láká na to, že provozovatel kanálu chystá vysílání O2 Sport TV ve vysokém rozlišení, zpětné zhlédnutí téže stanice a další funkce.

Neplacený kanál O2TV Free, který je možné sledovat v terestrickém multiplexu 4 od neděle 5. března, aktivoval hybridní vysílání HbbTV. K nové aplikaci se dostanou všichni majitelé chytrých televizorů a boxů s podporou tohoto standardu, které jsou připojeny k internetu. Majitel na platformě Smart TV je upozorněn na přítomnost technologie klasicky, tedy formou virtuálního tlačítka, které má tentokrát právě díky O2 modrou barvu.

O2 diváka v rámci grafické informace láká na to, že provozovatel kanálu chystá vysílání O2 Sport TV ve vysokém rozlišení (HDTV), zpětné zhlédnutí téže stanice v rozsahu 50 hodin a také její archiv. Aplikace, jejímž vývojářem je společnost Mautilus, bude placená. Od 21. března do 3. dubna půjde o symbolickou jednu korunu – SMS zpráva tedy bude mít hodnotu dle vašeho mobilního tarifu – po tomto datu bude čtyřiadvacetihodinový přístup stát 69 korun. Obchodní model je takto nastaven záměrně, aby spíše přesvědčil diváka k přechodu na předplatné klasické O2TV. Archiv vybraných pořadů má být přístupný nadále zdarma.

autor: lukpo
Spustit audio