Netflix nabízí v Polsku předplatitelům první mobilní hry, začal se seriálem Stranger Things

27. srpen 2021

Placená online videotéka Netflix rozšiřuje nabídku svých produktů o mobilní hry, prozatím pouze v Polsku. Sousední trh má sloužit jako „testovací laboratoř“, podle které zástupci služby uvidí, jak s nabídkou dále pokračovat.

„Ode dneška si uživatelé v Polsku mohou vyzkoušet dvě mobilní hry pro Android: Stranger Things 1984 a Stranger Things 3. Jsme v rané fázi a v nadcházejících měsících nás čeká ještě hodně práce, ale toto je náš první krok,“ informovalo ve čtvrtek odpoledne zastoupení Netflixu prostřednictvím polského účtu na sociální síti Twitter. Netflix logicky propojuje další byznys se svou videotékou. Seriál Stranger Things patří mezi jeho nejoblíbenější tituly.

Nabídka dvou her je podle přiložené grafiky integrovaná přímo do mobilní aplikace, kde je následně majitel mobilního telefonu s OS Android přesměrován do Obchodu Play. Hra se uloží v mobilním telefonu a spouští se v prostředí Netflixu. Polské zastoupení Netflixu prostřednictvím Twitteru upozorňuje, že hry neobsahují žádné reklamy ani dodatečné poplatky a nabídka je k dispozici zdarma v rámci předplatného online videotéky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související