Nevíte, na které streamovací službě se na co podívat? Generátor JustWatch rozšířil dostupnost

10. srpen 2021

Služba JustWatch řeší problém, kdy nevíte, na co přesně byste se chtěli ve vašem televizoru připojeném k internetu podívat, případně naopak máte konkrétní titul, který byste rádi zhlédli, ale nevíte, kde ho najít. Bezplatná aplikace je nově k dispozici i zdarma pro vybrané televizory značky LG.

Jihokorejská společnost LG před několika dny uvolnila do svého přehledu aplikací program s názvem JustWatch. Díky němu odpadá problém, kdy uživatel chytrého televizoru neví, co sledovat, případně kde daný titul sledovat. JustWatch je zjednodušeně řečeno generátorem obsahu z řady streamovacích služeb, jako je Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, případně v České republice například HBO GO nebo O2 Videotéka.

Redakce portálu Digitální rádio registruje aplikaci JustWatch nově v OLED televizoru značky LG z roku 2019. Provozovatel služby přidal ikonu LG Smart TV nově na svůj web vedle podpory multimediálních zařízení Amazon Fire TV a Apple TV nebo operačního systému Android TV. Služba JustWatch chce oslovit i tuzemské publikum, její úvodní stránka již funguje v češtině. Přehled služeb podporovaných na našem trhu je k dispozici zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související