Nová média Českého rozhlasu uvádí mobilní aplikaci Prix Bohemia Radio

19. březen 2018

Vedle poslechů finálových pořadů je pro návštěvníky připravený bohatý doprovodný program v podobě debat, koncertů a divadelních představení.

Při příležitosti zahájení dalšího ročníku festivalu Prix Bohemia Radio, který se koná od dnešního dne do 22. března v Olomouci, představují Nové média Českého rozhlasu zcela novou aplikaci. Ta bude dostupná pro všechny mobilní telefony a tablety s operačními systémy iOS a Android, jejímž prostřednictvím mohou návštěvníci pohodlně sledovat nejaktuálnější dění z festivalu. Aplikace Prix Bohemia Radio je ke stažení zdarma v App Store nebo Google Play.

„Letošní ročník mezinárodního rozhlasového festivalu, jehož dlouhodobou ambicí je rozvíjet a sdílet rozhlasovou tvorbu veřejnoprávních médií v zemích střední Evropy, bude vedle poslechů soutěžních děl, pestrého programu a zajímavých hostů opět příležitostí k formálním i neformálním setkání,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral. Vedle poslechů finálových pořadů je pro návštěvníky připravený bohatý doprovodný program v podobě debat, koncertů a divadelních představení. Na festivalu se také představí jednotlivé stanice Českého rozhlasu. Veškeré informace o významné společenské akci jsou k dispozici na www.prixbohemiaradio.cz.

autoři: lukpo , bbu
Spustit audio