Nový design dokumentárního kanálu Discovery dorazil do Evropy

23. srpen 2019

Nové logo se nemá tvářit maximalisticky, ale naopak zaujmout minimalismem. Prezentuje se v klasickém monochromatickém vzhledu, ve kterém písmeno D zakončuje jednoduchý dvourozměrný globus.

Dokumentární stanice Discovery Channel začne vysílat od 12. září s novým vzhledem. Na tento termín bylo jeho nasazení naplánováno v sousedním Německu a její vlastník ho bude postupně nasazovat na všech trzích, kde působí, tedy včetně České republiky a Slovenska. On-air kampaň, s níž se budou moci diváci setkat ve vysílání, zdůrazňuje Discovery Channel coby populární placenou televizní stanici s globálním dosahem a přítomností na všech trzích.

Nové logo se nemá tvářit maximalisticky, ale naopak zaujmout minimalismem. Prezentuje se v klasickém monochromatickém vzhledu, ve kterém písmeno D zakončuje jednoduchý dvourozměrný globus. Mimo televizní vysílání je pochopitelně logo statické, ale zeměkoulí připomíná globální přítomnost, naopak v on-air verzi její rotace připomíná obsáhnutí dokumentární tvorby po celém světě. Stanice je pro operátory k dispozici jak v SD, tak i HD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související