O2 TV a T-Mobile Televize představily vánoční promo akce, lákají na Ultra HD zobrazovače

30. říjen 2019

Možnost získání Ultra HD zobrazovače je vázáno k samotným televizním službám. V případě O2 TV se jedná o měsíční splátky, T-Mobile TV pak nabídne zobrazovač o několik tisíc levněji, než je standardní cena.

Společnosti O2 Czech Republic a T-Mobile Czech Republic představily v uplynulých dnech akce, s nimiž chtějí oslovit širokou veřejnost na letošním předvánočním trhu. Obě firmy nabízejí za zvýhodněných podmínek možnost získat Ultra HD televizor. V případě klientů O2 jde o Samsung s velikostí úhlopříčky 43, 55 a 65 palců. Zákazník musí mít aktivovanou O2 TV, případně tarif O2 Spolu. Až do léta je pak v této promo akci i přístup ke stanicím HBO. Nový televizor mj. disponuje certifikací „DVB-T2 ověřeno“ od Českých Radiokomunikací.

T-Mobile televize se před koncem roku pochlubila 122 tisíci klienty, do nichž jsou započítáni jak zákazníci s IPTV, tak i satelitní verzí. Noví klienti televizní služby získají balíček HBO na dva měsíce zdarma, který zároveň obsahuje i videotéku HBO GO. Akce potrvá u operátora od 15. listopadu do 31. prosince. T-Mobile TV je vedle Digi TV jedinou službou, která na našem trhu nabízí kanály Digi Sport 1 a 2, dále pak exkluzivní dokumentární program BBC Earth HD. Klienti s tarifem S mohou výhodněji získat UHD televizor Philips 55PUS7304.

autor: lukpo
Spustit audio

Související