T-Mobile TV vypnula zpětné zhlédnutí několika kanálů, podle operátora je za tím nízká sledovanost

17. říjen 2019

Funkce byla odpojena mimo jiné u programů TVP Polonia, France 24, Das Erste, ORF zwei nebo ruské kanály Pervij, Dom Kino, Muzika Pervogo, Vremja a Karusel. Operátor je šíří ve standardní obrazové kvalitě.

Společnost T-Mobile vypnula funkci zpětného zhlédnutí u několika programů dostupných prostřednictvím vlastní IPTV platformy. Jedná se konkrétně o tematické stanice z balíčku Zahraničí, mezi kterými figurují například stanice TVP Polonia, France 24, Das Erste, ORF zwei nebo ruské kanály Pervij, Dom Kino, Muzika Pervogo, Vremja a Karusel. Celkem jde o deset programů. Krok potvrdil redakci portálu Digitální rádio přímo operátor.

„K vypnutí funkce zpětného zhlédnutí došlo u 10 kanálů z balíčku Zahraničí k 7. 10. 2019. Zákazníky jsme informovali ve Vyúčtování a změnu uveřejnili v Ceníku. Důvodem vypnutí funkce zpětného zhlédnutí je nízká sledovanost kanálů i v živém vysílání, a o to menší zájem o sledování zpětné,“ uvedla Kateřina Mikesková z tiskového oddělení operátora. Všechny stanice jsou v nabídce T-Mobile TV k dispozici ve standardním rozlišení obrazu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související