O2 TV překročila v prvním kvartálu letošního roku hranici 360 tisíc zákazníků

10. květen 2019

Oproti předchozímu období se počet klientů služby zvedl o 26 tisíc. Firma započítává do této cifry jak klienty se samotnou IPTV verzí, tak i OTT.

Největší IPTV služba na trhu, platforma O2 TV, měla na konci prvního kvartálu letošního roku 361 tisíc zákazníků. V rámci svých hospodářských výsledků to dnes ráno oznámil její provozovatel, společnost O2 Czech Republic. Oproti předchozímu období se počet klientů služby zvedl o 26 tisíc. Firma započítává do této cifry jak klienty se samotnou IPTV verzí, tak i OTT (on-line). Doplňkovou službu Multi má v současné době 45 tisíc domácností, což je o něco málo více než na konci roku 2018.

Ke každému tarifu mají zákazníci zdarma čtyři licence pro sledování kompletního programu O2 TV na počítači nebo v aplikaci v mobilu nebo tabletu. Tuto možnost v prvním čtvrtletí letošního roku pravidelně využívalo v průměru téměř 530 tisíc diváků, včetně zákazníků balíčku O2 TV Sport Pack. Na konci března tak O2 registrovalo již téměř 890 tisíc aktivních přístupů  digitální televize O2 TV. Za letošní první tři měsíce vzrostl počet zákazníků měsíčních tarifů O2 TV o dalších více než 25 tisíc.

autor: lukpo
Spustit audio

Související