O2TV se zaměří na kanály s vysokým rozlišením, přidává rodinu HBO a Cinemax

15. září 2016

Stanice jsou zařazeny na programové pozice, které doposud O2TV nevyužívala. Operátor je nabízí s originálním zvukem a dabingem ve stereu.

Největší IPTV služba na našem trhu, tedy O2TV, od dnešního dne přidala do nabídky kanály HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD. Tyto stanice jsou kopií těchto programů ve standardním rozlišení, ale s vyšší obrazovou kvalitou. Cinemax 2 je od září plnohodnotným televizním kanálem a nikoliv již pouze čtyřiadvacetihodinovou verzí Cinemaxu posunutou nazpět, takže zákazníci operátora O2 Czech Republic mají v tuto chvíli pět plnohodnotných filmových HD kanálu z rodiny HBO.

Stanice jsou zařazeny na programové pozice, které doposud O2TV nevyužívala. V případě HBO 2 HD pozice 322, HBO 3 HD pozice 323, Cinemax HD pozice 324 a Cinemax 2 HD pozice 325. „S přidáváním HD kanálů letos ještě zdaleka nekončíme. Mezi našimi diváky aktuálně zjišťujeme, o které stanice by měli největší zájem, a podle jejich preferencí se následně rozhodneme o doplnění stávající programové nabídky,“ uvedl David Duroň, ředitel O2TV. Na konci druhého kvartálu letošního roku měla služba okolo 215 tisíc klientů a trvale vykazuje rostoucí nárůst zákaznické základny.

autor: lukpo
Spustit audio