O2TV začne zákazníkům se základním tarifem odemykat programy z vyšších nabídek

17. březen 2017

Vedle toho mohou klienti operátora nyní bezplatně přijímat i třináct zahraničních programů, které se od května stanou součástí nejvyšší nabídky O2TV XL nebo balíčku Svět.

Bezplatné ochutnávky programů, které v posledních měsících uvedla satelitní služba Skylink, bude mít i IPTV platforma O2TV operátora O2 Czech Republic. Novinka se bude týkat konkrétně zákazníků s nejnižším tarifem, tedy balíčkem M. Stanice bude otevřena vždy po dobu jednoho měsíce, poté ji nahradí jiná. Od 1. do 30. dubna odemkne O2TV kanál Sport 2. Ten mohou aktuálně přijímat zákazníci se základním balíkem i ve Skylinku.

O2 Czech Republic v současné době nabízí také všem klientům služby O2TV v rámci promo akce třináct zahraničních stanic, mezi kterými nechybí například kanály z Německa, Itálie nebo Ruska. Od května budou tyto programy dostupné už pouze zákazníkům v nabídce O2TV XL, případně samostatně zpoplatněným balíčkem Sport. Velkým lákadlem v terestrickém multiplexu 4 je nyní bezplatná stanice O2TV Free, která až do neděle 19. března nabídne živé sportovní přenosy z O2TV Sport. Od příštího úterý se exkluzivní obsah přesune do hybridní aplikace, která bude nejprve zpoplatněna pouze cenou 1 SMS a následně částkou 69 Kč/den. Hlavním cílem je nalákat diváky právě k předplatnému O2TV.

autor: lukpo
Spustit audio