Obchodní řetězec Billa spustil v Česku vlastní rozhlasovou stanici

26. únor 2018

Rádio Billa bude mimo jiné referovat zaměstnance o všech důležitých novinkách z centrály, ostatních prodejen, i zprávách z domova a zahraničí či aktuální předpovědi počasí.

Obchodní řetězec Billa spustil v České republice plnohodnotnou rozhlasovou stanici. K dispozici bude ve všech jeho 220 pobočkách a chystá se cílit jak na samotné zákazníky, tak i zaměstnance. Rádio Billa bude vysílat od 7 do 21 hodin a chybět nebude ani vlastní ranní show. Billa Česká republika, která je součástí skupiny REWE International, působí na našem trhu od roku 1991, informace o slevách doplněné hudbou poprvé představila v roce 2001.

Rádio Billa bude referovat zaměstnance o všech důležitých novinkách z centrály, ostatních prodejen, i zprávách z domova a zahraničí či aktuální předpovědi počasí. Nebude chybět také možnost nechat si zahrát písničku na přání z nabídky hudebního playlistu. Zákazníkům pak stanice přinese každý den automatizovaný zákaznický program, který bude nově složen nejen z informací o aktuálních slevách, ale nakupujícím nabídne i rady a tipy nebo nápady. Od září tohoto roku přejde Rádio Billa plně do formátu live vysílání. Pro projekt se Billa inspirovala od zahraničních sesterských společností.

autor: lukpo
Spustit audio