Oblíbená digitální taneční stanice Sunshine live projde významnými změnami

29. leden 2018

Světově uznávané DJ-e bude možné slyšet každý den od devatenácti hodin. Ve vysílání se budou objevovat nejen jejich sety, ale také živé vstupy.

Rozhlasová stanice Sunshine live, která je předním německým programem zaměřeným výhradně na taneční hudbu, chystá významné změny v programu, o nichž informuje například portál Radioszene. V rámci nového programového schématu se má okruh zaměřit více na jednotlivé osobnosti, a to jak DJ’s z Německa, tak i světová jména. Ve vysílání nebudou chybět jména jako Robin Schulz, Armin van Buuren nebo Dimitri Vegas & Like Mike.

Světově uznávané DJ-e bude možné slyšet každý den od devatenácti hodin. Ve vysílání se budou objevovat nejen jejich sety, ale také živé vstupy. Armin Van Buuren například bude pro Sunshine live pravidelně připravovat svůj blok „A State Of Trance“, a to přímo ze svého studia v Amsterdamu. „Jsme velmi hrdí na to, že můžeme posluchačům nabídnout to nejlepší od německých DJ-ů a jejich světových kolegů,“ uvedl šéf stanice Christian Schalt. Digitální program Sunshine live je v Čechách zachytitelný díky přeshraničnímu zásahu DAB+ vysílačů od našich západních sousedů (multiplex na kanálu 5C) a k dispozici je také na internetu.

autor: lukpo
Spustit audio