Obsah Televize Seznam bez reklam? Startuje Seznam Premium

9. únor 2021

„Existuje skupina uživatelů internetu, kterou obtěžuje nebo rozptyluje videoreklama. A přesně na ně míří náš nový produkt Seznam Premium,“ vysvětluje české internetová jednička. Roční předplatné služby vyjde na 339 korun.

Společnost Seznam.cz dnes oznámila spuštění služby Seznam Premium. Diváci tak budou moci sledovat veškerý její videoobsah bez reklam, za roční poplatek 339 korun, a zároveň získají status „Premium člena“. K dispozici budou veškeré materiály publikované na portálu Televize Seznam, případně mobilních aplikacích. Plnoformátová stanice je k dispozici v jednom z DVB-T2 multiplexů Českých Radiokomunikací a vedle Barrandov TV se v této síti rozhodla pro šíření ve vysokém rozlišení. Své programy v HD nabízí i FTV Prima.

„Existuje skupina uživatelů internetu, kterou obtěžuje nebo rozptyluje videoreklama. A přesně na ně míří náš nový produkt Seznam Premium. Za méně než 29 Kč měsíčně totiž budou moci sledovat videa na všech našich službách bez reklamních spotů. Služba bude dostupná na všech typech zařízení, tedy jak na stolních počítačích, tabletech, tak na mobilních telefonech a chytrých televizorech, které podporují Seznam.cz přihlášení. Zároveň je potřeba zdůraznit, že náš vlastní obsah budeme lidem pořád nabízet zadarmo. Na tom se nic nemění,“ uvedl Igor Kalaš, ředitel pro rozvoj podnikání ve společnosti Seznam.cz.

autor: lukpo
Spustit audio

Související