Óčko následuje Primu, mladým divákům nabízí v chytrých televizích první hru

27. listopad 2017

V HbbTV televize jsou nasazovány některé reklamní kampaně, a to ať už klasické bannery, tak i videospoty. Nové aplikace jsou spíše sváteční záležitostí.

Hudební televize Óčko je další stanicí, která začala nabízet prostřednictvím přijímačů připojených k internetu (hybridní vysílání) jednoduché hry pro trávení volného času. Prvenství měla v tomhle směru z komerčních TV dlouhodobě Prima, která dává takto k dispozici například Solitaire nebo Prima Kvízy, Óčko se naopak rozhodlo pro Super Candy 2. Stejnou aplikaci si je možné vyzkoušet také zejména na některých zahraničních herních portálech.

Óčko bylo před lety jednou z prvních televizí, která se rozhodla pro hybridní technologii HbbTV. Vyzkoušela v ní řadu aplikací, které přežily, ale také několik, jež dříve, případně později skončily. Připomeňme například možnost objednání taxislužby jedné z nejmenovaných firem. Óčko dále nabízí například sledování kanálů Óčko Star nebo Óčko Expres. V HbbTV televize jsou nasazovány některé reklamní kampaně, a to ať už klasické bannery, tak i videospoty. Pořady z portálu Playtvák.cz, který taktéž patří do skupiny Mafra, se doposud v nabídce neobjevily. Hybridní menu Óčka je tak spíše aktuálně ve fázi stagnace.

autor: lukpo
Spustit audio