Odstartuje stream BBC Radio 1 Dance, zaměří se na největší hvězdy taneční hudby

21. září 2020

Cílem nového streamu je nabídnout posluchačům BBC ještě více taneční hudby a poskytnou mladé generaci větší flexibilitu při konzumaci oblíbeného obsahu mimo lineární kanály.

Britský veřejnoprávní rozhlas BBC spustí 9. října speciální hudební stream zaměřený na taneční hudbu. Uživatelé najdou BBC Radio 1 Dance v rámci služby BBC Sounds. Vysílatel neuvedl, zdali tento program, který by si jistě oblíbila i řada fanoušků taneční hudby v Česku, bude k dispozici i v globálním přehrávači BBC iPlayer Radio. Ani to ale samozřejmě není nutně překážkou. Stream má nabídnout v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, světově proslulé DJ i exkluzivní taneční mixy.

Cílem nového streamu je nabídnout posluchačům BBC ještě více taneční hudby a poskytnou mladé generaci větší flexibilitu při konzumaci oblíbeného obsahu mimo lineární kanály. „Je to historický okamžik pro Radio 1. Ačkoliv vliv stanice na taneční hudbu trval desítky let, nyní můžeme všechny naše pořady nabídnout prostřednictvím BBC Sounds,“ uvedl vedoucí Radia 1 Aled Haydn Jones. Radio 1 Dance má doplnit vysílání hlavní stanice a nabídnout „něco pro každého“.

autor: lukpo
Spustit audio

Související