Operátor Itself spustil interaktivní Selfnet TV, nabízí zhlédnutí pořadů tři dny nazpět

3. únor 2017

Pod značkou Selfnet přináší firma internetové připojení a televizní vysílání do více než 35 tisíc domácností ve 40 městech a obcích jižní Moravy.

Jihomoravská společnost Itself představila od února svým zákazníkům nový produkt Selfnet TV. Pro operátora jde o poměrně revoluční novinku. Umožní mu nabízet přehrávání pořadů až na pěti zařízeních současně v rozsahu až tři dny zpětně. Pro srovnání, O2TV jako největší IPTV služba nabízí padesátihodinový archiv, T-Mobile TV dvoudenní. Extrémem je kabelový operátor UPC. Ten svým klientům nabízí zpětné zhlédnutí v rozsahu sedmi dnů.

Selfnet TV funguje na platformě společnosti 4NET.TV. Jejím největším zákazníkem byla v posledních měsících společnost Digi Czech Republic, pro niž vytvořila prostředí internetové televize Digi2Go. Selfnet TV je k dispozici pro televizi na set-top-boxu Arris (ten používá kromě Digi TV například i T-Mobile), v podobě aplikace pro tablety a mobilní telefony Android a iOS. Sledovat ji je možné také ve webovém prohlížeči na PC nebo Mac. Itself je ryze česká společnost působící v oblasti telekomunikací pětadvacet let. Pod značkou Selfnet přináší internetové připojení a televizní vysílání do více než 35 tisíc domácností ve 40 městech a obcích jižní Moravy.

autor: lukpo
Spustit audio