Operátor Media Broadcast uzavřel významnou distribuční smlouvu s majitelem Skylinku

18. červenec 2016

„Jsme rádi, že můžeme podpořit M7 Group s našimi distribučními službami pro trh satelitní televize DTH,“ uvedl šéf Media Broadcast Satellite Christian Gleischhauer.

Distribuční, takzvané uplinkové služby pro šest transpondérů (satelitních multiplexů) bude pro lucemburskou společnost M7 Group, která vlastní mimo jiné operátora Skylink, nově zajišťovat německá firma Media Broadcast. Oba subjekty o tom informovaly v polovině minulého týdne. Technickou podporu bude známý německý operátor zajišťovat pro M7 Group v České republice, na Slovensku a také zemích Beneluxu, tedy prakticky na všech trzích, kde satelitní služby lucemburské firmy působí.

„Jsme rádi, že můžeme podpořit M7 Group s našimi distribučními službami pro trh satelitní televize DTH. Nabízíme nejlepší možnou dostupnost služeb v režimu 24/7/365 (24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce, pozn. red.). Budeme podporovat M7 Group v jejím rozšiřování na trzích v Beneluxu, České republice a na Slovensku,“ uvedl za Media Broadcast Satellite její generální ředitel Christian Fleischhauer. Uplinkové služby budou poskytovány z teleportu v německém Usingenu a stávající dohoda byla uzavřena na dobu tří let s možností následného prodloužení.

autor: lukpo
Spustit audio