Operátor RTI cz propaguje Den s digitálním rádiem i na displejích DAB+ přijímačů

8. červen 2017

Návštěvníky čeká velká výstava DAB přijímačů, první mobilní telefon s DAB+, rádio pro nevidomé a slabozraké, odolné rádio na stavbu nebo zákulisí digitálního rozhlasu.

V sobotu 10. června se uskuteční v prostorách Galerie Vinohradská 12 v rámci Dne otevřených dveří Českého rozhlasu Den s digitálním rádiem (DDR). Operátor RTI cz, který je jeho pořadatelem, přichází s další atraktivní formou, jak na tuto akci upozornit. V rámci svého rozhlasového multiplexu informuje o DDR přímo prostřednictvím grafiky, která se zobrazuje na DAB+ rádiích s barevnými displeji, tedy formou takzvané slideshow.

Návštěvníky čeká velká výstava DAB přijímačů, první mobilní telefon s DAB+, rádio pro nevidomé a slabozraké, odolné rádio na stavbu nebo zákulisí digitálního rozhlasu. Mohou si vyzkoušet rozhlasové přijímače, jejich nové možnosti a poslechnout si digitální rozhlas na vlastní uši. Rozhlasové DAB přijímače je možné zakoupit přímo v prodejně Českého rozhlasu. Budou k dispozici kompletní informace o digitálním rozhlase v České republice včetně spuštění řádného vysílání Českého rozhlasu v DAB+.

autor: lukpo
Spustit audio