Operátor Skylink spustil novou videotéku FilmBox OD, nabízí přibližně stovku titulů

15. leden 2019

Filmy z videotéky FilmBox OD jsou klientům největšího satelitního operátora k dispozici na všech zařízeních včetně chytrých televizorů.

Satelitní a internetová televize Skylink spustila ve spolupráci se společností FilmBox International novou videotéku s názvem FilmBox OD. Ta je implementovaná přímo do prostředí služby Skylink Live TV. V nabídce platformy, která názvem připomíná konkurenční nabídku HBO OD dostupná v boxech O2TV, je aktuálně k dispozici okolo stovky titulů. Mezi snímky je možné najít tituly jako Million Dollar Baby, Univerzální voják: Znovuzrození, Boj, Atlantis; Muži, co zírají na kozy, Zabijáci osamělých srdcí a další. 

Videotéku FilmBox OD najdou zákazníci satelitní a internetové televize na všech platformách, kde je možné FilmBox Live TV využívat, tedy přes internetový prohlížeč, mobilní zařízení i v televizorech připojených k internetu, kde je odpovídající aplikace (LG, Samsung). V rámci Skylink Live TV jsou dále k dispozici tituly stanice AXN, videopůjčovny Banaxi nebo společnosti Film Europe. Platforma umožňuje primárně sledování vybraných televizních stanic z nabídky Skylinku a doplňuje je o funkce archivu a zpětného zhlédnutí.

autor: Čestmír Polák
Spustit audio

Související