Operátor Skylink zpřístupní kanály Sport 1 a Minimax většímu počtu klientů

25. květen 2021

Díky nové dohodě se společností AMC Networks International získají přístup ke kanálům Sport 1 a Minimax další zákazníci operátora Skylink. Ten je od 1. června umístí do nižších tarifů. Zároveň došlo k dohodě o prodloužení distribuce na všechny zbývající stanice.

„AMCNI a Skylink spolupracují již řadu let a tato dohoda přinese v následujících letech skvělý obsah širší skupině diváků prostřednictvím výběru lineární zábavy i zábavy na vyžádání. Mezi ně budou patřit i nedávno získané zápasy UEFA Evropské ligy a poháru UEFA Europa Conference Cup pro Českou republiku a Slovensko." konstatoval regionální manažer AMC Marcel Mareš.

V nabídce Skylinku, největší satelitní služby na trhu, jsou aktuálně šířeny programy Sport 1, Sport 2, AMC, Film+, Minimax, JimJam, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home a CBS Reality. Sport 1 se stane nově součástí balíčku Smart, Minimax se přesouvá do balíčku Multi. Očekávaná je také dohoda se společnosti Discovery, které provozuje i kanály Eurosport, k té však s majitelem Skylinku doposud nedošlo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související