Operátor UPC odložil zpětné zhlédnut na HD DVR Mediaboxech, opět má nový termín

5. duben 2017

Firma plánuje v letošním roce zpřístupnit zákazníkům také globální videopůjčovnu Netflix, v níž začaly přibývat tituly v češtině. Plánovaný krok oznámila už loni.

Kabelový operátor UPC Česká republika již po několikáté odložil termín pro uvedení zpětného zhlédnutí pro zákazníky s HD DVR Mediaboxy též označovanými jako „cihly“. V loňském roce firma uvedla, že tuto funkcionalitu zprovozní v horizontu několika měsíců. Definitivní termín byl nakonec uplynulý měsíc. Box v redakci webu Digitální rádio se měl aktualizovat 9. března, v tiskové zprávě pro média pak firma operovala termínem o týden později.

Nakonec to vypadá, že by se zákazníci mohli dočkat zprovoznění funkce zpětného zhlédnutí na HD DVR Mediaboxech v průběhu tohoto měsíce. Firma ve vyjádření pro web Digitální rádio nespecifikovala, co za zpožděním stojí, operuje pouze s technickými důvody. Vlastník kabelového operátora, společnost Liberty Global, má pro nadcházející měsíce relativně smělé plány, které naše redakce představila v následující zprávě. V letošním roce by se měli dočkat klienti operátora také přístupu ke globální videopůjčovně Netflix, která má již v tuto chvíli do češtiny lokalizovaných formou titulků 65 filmů a seriálů.

autor: lukpo
Spustit audio