Panasonic představil nový DAB+ přijímač s retro designem

17. červenec 2018

Výrobce uvádí, že právě dřevo v kombinaci s hliníkem bylo použito proto, aby posluchač dostal maximální zvukovou kvalitu.

Japonská společnost Panasonic uvádí na trh nový DAB+ přijímač, který zaujme zejména posluchače, kteří ladí svou elektroniku do retro stylu, a to konkrétně do období šedesátých let. Panasonic RF-D100BT je rádiem se štíhlým tělem zasazeným do dřeva a hliníku. Poslední dvě písmena symbolizují, že rozhlasový přijímač je také připraven pro připojení pomocí Bluetooth, tedy bezdrátově. Přední panel nabízí ovládací tlačítka a displej bez možnosti slideshow.

Výrobce uvádí, že právě dřevo v kombinaci s hliníkem bylo použito proto, aby posluchač dostal maximální zvukovou kvalitu. Přijímač je stereofonní, reproduktory lze taktéž najít na předním panelu. Nastavení zvuku lze doladit pomocí pěti přednastavených ekvalizérů. Součástí DAB/DAB+ přijímače je pochopitelně i VKV tuner, takže přijímač si může pořídit i ten, kdo zatím není v dosahu digitálního signálu a využívat prozatím analogového vysílání v pásmu FM.

autor: lukpo
Spustit audio

Související