Placená nabídka T-Mobile TV má přes 170 tisíc zákazníků

14. květen 2020

Operátor informoval o počtu klientů v rámci aktuálních výsledků hospodaření. T-Mobile pokračoval v zavádění celostátní optické sítě a v březnu dosáhl měsíčního rekordu v počtu FTTH připojení.

Placená televize společnosti T-Mobile, kterou nabízí operátor na satelitu a přes internet, dosáhla na konci prvního čtvrtletí letošního roku téměř k 171 tisícům zákazníků. Firma o tom dnes informovala jako součást hospodářských výsledků. Meziročně je to nárůst o 69,3 %. V poslední době zařadil T-Mobile do své nabídky například zpravodajský kanál CNN Prima News HD nebo veřejnoprávní ČT3 HD. Se Slovak Telekomem sdílí programy Comedy House, BBC Earth nebo Digi Sport.

T-Mobile pokračoval v zavádění celostátní optické sítě a v březnu dosáhl měsíčního rekordu v počtu FTTH připojení. Celkem operátor v prvním čtvrtletí připojil 10.300 domácností, nejvíce pak v Praze, Mělníku, Ústí nad Labem a Šumperku. „Navzdory významnému dopadu, jímž nová situace ovlivňuje naše podnikání, jsme v budoucnu odhodláni pokračovat v investicích v České republice, především pak do sítí a do zlepšování služeb,“ uvedl mimo jiné generální ředitel Jose Perdomo Lorenzo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související