Placená služba T-Mobile TV má přes 230 tisíc zákazníků, ve třetím kvartálu lákala především na anglický fotbal

10. listopad 2022

Internetová a satelitní televize společnosti T-Mobile dosáhla na konci třetího kvartálu letošního roku 231 tisíc zákazníků. Firma to oznámila ve čtvrtek v rámci hospodářských výsledků. Meziročně si tak operátor polepšil přibližně o dvacet tisíc klientů, což je nárůst o rovných deset procent. Operátor v poslední době do posílení služby viditelně investoval.

„Dárkem pro diváky T-Mobile TV bylo rozšíření obsahu díky získání obsahových práv a také převod na HD signál. T-Mobile se zároveň stal první společností třetí strany, která do své nabídky zařadila CANAL+ a tedy i oblíbenou Premier League,“ uvedla společnost v tiskové zprávě týkající se hospodářských výsledků za třetí kvartál letošního roku. Fotbalovou Premier League nabízí T-Mobile TV vedle operátora Skylink, s O2 TV a Telly dohoda padla.

Pokud se podíváme na aktivity společnosti T-Mobile v oblasti televizního vysílání za třetí kvartál 2022, v samotné nabídce se toho vyjma zařazení programů Canal+ příliš zásadního nedělo. Portál Digitální rádio přinesl prakticky pouze zprávu související s drobnou distribuční změnou kanálu ZDF, která je však nadále k dispozici ve standardním rozlišení. Překlopení řady programů do HD formátu přišlo na řadu až v tomto kvartálu, konkrétně v říjnu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související