Placená stanice Comedy House se změnila na Strike TV, přidává wrestling i historické dokumenty

15. září 2022

Tematický kanál Comedy House vysílá od čtvrtka 15. září pod novým názvem a s novým obsahem. Stanice, kterou mají v nabídce operátoři T-Mobile, Nej.cz nebo Telly, přidá do svého programu i sportovní obsah, mj. pořady sportovní organizace Cage Warriors, která od roku 2001 pořádá zápasy v MMA. Telly nabídne nově program ve všech balíčcích.

Součástí programové nabídky Strike TV budou kromě dosud vysílaných humorných pořadů a wrestlingu také pořady sportovní organizace Cage Warriors, která od roku 2001 pořádá zápasy v MMA. Cage Warriors představil operátor Telly jako líheň talentů nejznámější MMA organizace světa UFC. Cage Warriors se vedle Strike TV objeví i v nabídce programu Premier Sport, který je k dispozici také v nabídkách O2 TV a T-Mobile TV.

Sportovní obsah dále doplňují přenosy soutěže profesionálních dřevorubců STIHL Hot Saw a wrestlingové zápasy WWE - Raw a SmackDown. Wrestlingové zápasy mohou diváci sledovat s českým komentářem, který zajišťuje komentátor Michal Petrgál. Nově se na Strike TV objeví i historické dokumenty přibližující fungování organizace WWE. Programová nabídka kanálu se navíc v dalších měsících rozšíří o nové pořady.

autor: lukpo
Spustit audio

Související