Nové placené kanály Nicktoons a Comedy House rozšiřují distribuci, zařadila je služba Digi TV

3. prosinec 2019

Provozovatel satelitní a internetové televize vstupuje nově na pole televizní produkce. Dodávat bude obsah právě pro novou stanici, kterou provozuje spolu se Slovak Telekomem.

Satelitní a internetová televize Digi TV se rozšiřuje od dnešního dne o nové televizní kanály Nicktoons a Comedy House. Společnost Digi Czech Republic zároveň uvedla, že nově vstupuje také na pole televizní produkce, a to skrze firmu DCZ Production, která bude dodávat obsah právě pro stanici Comedy House. Tu má od konce listopadu také v nabídce společnost T-Mobile. Pokračuje tedy spolupráce se Slovak Telekomem v rámci skupiny Deutsche Telekom.

Comedy House nabízí televizní zábavu v podobě krátkých skečů, skryté kamery a relace z vlastní produkce. Na výrobu obsahu, který DCZ Production vyrábí ve spolupráci se společností Slovak Telecom, získala DCZ Production licenci letos v září. Comedy House bude jak v Základním programovém balíčku Digi TV, tak jej budou moci sledovat všichni uživatelé Chytré antény. Zákazníci přes internet dostanou Comedy House v HD rozlišení, na satelitní verzi jej uvidí v SD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související