Placená televize Horor Film spouští na webu čtyřiadvacetihodinové vysílání

27. říjen 2017

„Start čtyřiadvacetihodinového vysílání na Film Popularu se nese především ve znamení nezávislé domácí hororové tvorby,“ upozornil majitel televize Leoš Pohl.

Placený televizní kanál Horor Film, jehož provozovatelem je Československá filmová společnost vlastnící stanice CS Mini, CS Film a Kinosvět, spouští na webovém portálu Film Popular svou čtyřiadvacetihodinovou verzi. Dnešní datum nebylo vybráno náhodou, protože jen o několik dní předchází Předvečeru všech svatých, který je známý jako Halloween. Horor Film vysílá běžně pouze v době od půlnoci do páté hodiny ranní. K dispozici je v řadě placených nabídek.

„Start čtyřiadvacetihodinového vysílání programu Horor Film na Film Popularu se nese především ve znamení nezávislé domácí hororové tvorby – nabídne hned šestnáct snímků domácích filmařů,“ uvedl Leoš Pohl, jednatel Československé filmové společnosti. Domácí tvorba bude postupně doplňována filmy z celého světa, které zatím tvoří v nabídce menšinu. Horor Film pravidelně nabízí tři až čtyři filmy temného žánru a řadu dalších zajímavostí z tohoto světa. Díky funkci zpětného zhlédnutí je u některých operátorů dostupný i přes den.

autor: lukpo
Spustit audio