Placený dětský kanál Boomerang konečně v širokoúhlém formátu

4. duben 2018

Program mají v nabídce k dispozici například operátoři Skylink, O2 Czech Republic, T-Mobile nebo SledováníTV.cz. Stanice vysílá pouze ve standardním rozlišení a originálním znění.

Placená dětská televize Boomerang vysílá konečně od začátku dubna v širokoúhlém formátu 16:9. Boomerang byl jednou z posledních stanic dostupných na českém trhu, které měly původní poměr stran 4:3 vhodný pro starší televizory. Stanice patří do sítě Cartoon Network, kterou vlastní společnosti Turner Broadcasting System a Time Warner. Program je dostupný v tuzemských placených službách pouze ve standardním rozlišení.

Překlopení kanálu Boomerang do širokoúhlého formátu je dalším významným krokem provozovatele na našem trhu. Ke svému pětadvacátému výročí byla v loňském roce stanice Cartoon Network plně lokalizována a vybraní operátoři, jako je například společnost UPC Česká republika, ji začali nabízet i ve vysokém rozlišení obrazu. Co se týká kanálu Boomerang, dětští diváci na něm najdou řadu oblíbených seriálů, jako jsou například Mr. Bean, Looney Toones, Tom a Jerry, případně další. Program mají v nabídce k dispozici například operátoři Skylink, O2 Czech Republic, T-Mobile nebo SledováníTV.cz. Stanice vysílá pouze v originálním znění.

autor: lukpo
Spustit audio