Plány s kanály CBS se opět mění, skončit má stanice CBS Drama

10. srpen 2017

Termín, kdy by mělo dojít k vyřazení programu z nabídek tuzemských operátorů, byl stanoven na 20. září.

Situace týkající se lokalizovaných verzí amerických kanálů CBS se opět mění. Před několika týdny byl oznámen odchod stanic CBS Drama a CBS Reality z nabídky největšího kabelového operátora UPC Česká republika, následovat měly i některé další trhy, aby krátce poté došlo k novému podpisu smlouvy a distribuce opět pokračovala. Aktuálně je na programu vyřazení z nabídek u stanice CBS Drama.

„Provozovatel programu CBS Drama oznámil, že ke dni 20. září 2017 ukončuje vysílání tohoto programu pro Českou a Slovenskou republiku. Dovolujeme si Vám oznámit, že z tohoto důvodu uvedeným dnem skončí i distribuce programu CBS Drama v sítích Nej.cz,“ uvedla na svém webu stejnojmenná firma. Totožné datum potvrdil pro vyřazení tohoto programu i tiskový mluvčí UPC Jiří Kolár. Operátor plánuje CBS Drama nahradit novou dokumentární televizí WAR Svět válek, za níž stojí Československá filmová společnost. Její promo už je dostupné například v pražské Regionální síti 4.

Redakce webu Digitální rádio zjišťuje stanovisko přímo u společnosti AMC Networks, která kanály CBS na českém a slovenském trhu zastupuje.

autor: lukpo
Spustit audio