Playboy TV Europe HD v seznamu kanálů on-line služby Skylink Live TV

24. květen 2019

Stanice nabízí výběr lehkých erotických filmů a přehled modelek ze stránek známého pánského magazínu. Jde o první program tohoto typu v nabídce operátora dostupný ve vysokém rozlišení.

Do nabídky on-line služby Skylink Live TV míří erotická stanice Playboy TV Europe ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Programová pozice nově zařazené stanice se objevila na čísle 205, k dispozici již byl také elektronický programový průvodce (EPG). Stanice nebyla prozatím v době psaní této aktuality, v pátek dopoledne, k dispozici pro koncové diváky. Zařazení Playboy TV Europe HD je v souladu se strategií společnosti M7 Group nabídnout tuto stanici on-line napříč všemi trhy, kde firma působí.

Playboy TV Europe nabízí divákům pouze lehkou erotiku, podobně jako například Blue Hustler nebo někdejší stanice Spice, která již před několika měsíci své vysílání ukončila. Půjde o první erotický kanál se soft obsahem, jenž je u Skylinku dostupný ve vysokém rozlišení. Playboy TV Europe je v HD kvalitě k dispozici například také v on-line službě SledováníTV, naopak u T-Mobilu pouze ve standardním rozlišení. Co se týká obsahu, stanice nabízí divákům jak videa s modelkami, které se v pánském magazínu objevily, tak i erotické filmy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související